Forum manko.pl Strona Główna manko.pl
Forum Stowarzyszenia Manko

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Lokale pseudo przyjazne dla niepalących.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum manko.pl Strona Główna -> Szerokie obserwacje
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
forumManko
Site Admin

PostWysłany: Czw Maj 17, 2007 3:52 pm    Temat postu: Lokale pseudo przyjazne dla niepalących. Odpowiedz z cytatem

Barbara napisał:
Moim zdaniem nie powinno się nagradzać miejscem na tej szczególnej mapce lokali pseudo przyjaznych niepalącym. Najlepszym przykładem jest Botanika, gdzie większa, jaśniejsza sala tuż przy barze(!) jest dla palących, a ta klaustrofobiczna przy toaletach dla "reszty", dodając, że obie sale są są połączone swobodnym przejściem w niczym nie utudniającym cyrkulacji śmierdzącego dymu...sprzeciw!!

Jeśli zauważysz to co nasz użytkownik odnośnie innych lokali - ZGŁOŚ TO!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
inka

PostWysłany: Sro Mar 12, 2008 2:29 pm    Temat postu: Rodeo Drive lokalem dla niepalących??? Odpowiedz z cytatem

Jestem pracownikiem Rodeo Drive we Wrocławiu i ze smutkiem muszę przyznać iż ta ten lokal nie jest w pełni dla niepalących, mimo iż pod takim opisem znajduje się na waszej liście. Co prawda mamy wydzielone części dla palących i niepalących, ale znajdują się one w jednej wielkiej sali, więc moim zdaniem nie ma to za bardzo znaczenia, bo dym się przecież przenosi. Zresztą zapraszam w ruchliwy piątkowy czy sobotni wieczór, aby samemu sie przekonac. Co smutniejsze nie wydaje mi sie, aby restauracja sama ( z wlasnej woli) stała sie lokalem całkowicie dla niepalących.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
tyggrysio

PostWysłany: Sob PaĽ 25, 2008 7:43 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kraków, Coffeeshop ul. Sławkowska 6
Na Waszej mapie tego lokalu nie ma (a jest na liście - nie wiem, która informacja jest aktualna), a tydzień temu na drzwiach tej kawiarni była naklejka "Lokal Bez Papierosa" wraz z informacją, że znajduje się w nim sala dla niepalących. Do sali dla niepalących nie dotarłam, bo ilość dymu przy barze była tak powalająca, że wzięłam kawę na wynos. Do drugiej sali jest tak duże przejście, że obieg powietrza między nimi jest swobodny. Proszę o ponowną weryfikację tego lokalu.
Powrót do góry
sohel2009

PostWysłany: Sro Mar 10, 2010 8:43 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kiedy zastanawiał się nad pomysłem na nowy lokal – Porto Praga – postawił przede wszystkim na cocktaile. ... Klimatyzacja Przyjazne dla dzieci Płatność kartą Parking Rezerwacja ... zarezerwowaliśmy stolik dla niepalących i sądząc po tym że obok była ... Twój Pseudonim: login: hasło: Twój Komentarz:
wicca

PostWysłany: Sro Cze 30, 2010 8:02 pm    Temat postu: Kielce - Wesoła Kawka z dymem Odpowiedz z cytatem

Bardzo podoba mi się akcja LBP. Nie cierpię dymu papierosowego (jak
przystało na byłą palaczkę Wink ), ale w swoim mieście nie mam zbyt
wielu miejsc, gdzie mogłabym oddychać czystym powietrzem.
Piszę, żeby zaprotestować przeciwko umieszczeniu na iście LBP
kawiarni Wesoła Kawka. Miejsce bardzo przyjemne i klimatyczne, ale...
Lokal ten ma właściwie tylko jedno pomieszczenie. Wchodzi się z
zewnątrz bezpośrednio do "salki" dla palaczy, a po pokonaniu paru
schodków jest już sala dla niepalących. Nie muszę chyba przekonywać,
że schodki nie są przeszkodą dla dymu... Kilkakrotnie po pobycie na
samym końcu tej "sali dla niepalących" wracałam do domu
prześmierdnięta dymem.Takie same wrażenia miały moje koleżanki, więc
przestałyśmy tam chodzić.
Wesoła Kawka jest przyjemna i zależy mi na tym, żeby naprawdę zasługiowała na tytuł "Lokal bez papierosa".
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum manko.pl Strona Główna -> Szerokie obserwacje Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: